Friday, June 24, 2011

The Best Mobile IM!

salam malam.. dah lama x mengupdate blog.. gagaga.. dek kekangan mase sekarang ni dah kije.. huhu bz sungguh..

ok., rini mis nak kongsi pasai satu IM mobile yang paling fofular di seluruh dunia.. haha ya,, seluruh dunia , iaitu Nimbuzz.


okeh, agak2 pe tuh im mobile? tau yahoo messenger? boleh diibaratkan yahoo messenger dalam handphone anda yang membolehkan anda chat bersama2 rakan. :)

sekarang ni mis pakai nokia express music je. duit xde nak beli yang gempak. insyaallah akan beli gak blackberry. kuikui..

ok, back to the business, im mobile yang saya pakai dulu adalah e-buddy. memang x best sebab selalu disconnect dan terlalu kecil n complicated. ngan nimbuzz ni senang, leh online banyak akaun sekali gus termasuklah fb, ym, google dan lain lain. x lah disconnect macam tu je. dan dia jugak best bile sambung ngan twitter. x yah nak bukak twitter nyer website untuk men twit twit.. :)

papepun, nimbuzz dah pun menunjukkan kebolehan dia yang best ni dengan memenangi award - THE BEST IM MOBILE 2011 - http://im.about.com/od/imreviews/ss/Best-IM-2011-Readers-Choice-Awards_5.htm.

p/s: saje nak share bende bagus.. :)

1 COMMENTS:

syanabel said...[Reply to comment]

dah try LiveProfile? itu pun best jugak.. bole msg antar BB, android dgn Iphone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...