First day class... seyes xde perasaan...

salam isnin,

arini mis nak kembali ke kuliah setelah 4 bulan cuti. hmm sedikit homesick. dah mule rindu kat mak, kucing.. agak berat hati nak tinggalkan kampung sebab mak kurang sihat. keretanye pon same.

berkemungkinan akan balik lagi ke kg minggu ni. nak bawak kereta mak ke jb untuk diservis. yelah, sape lagi nak tolong kalau bukan anak dia kan..

sem ni mis hanye berkelas dari hari isnin sampai rabu sahaja. banyak mase untuk saye balik ke kg.. weee... ingat nak cari part time mengajar di shah alam ni, tapi kat mane ye??

so semalam dengan perasaan bad mood plus membawa beg besar (ade makanan dalam tu) baliklah juga saye ke shah alam ni. tidor je semalam da dok mimpi kene rasok bagai. aduhh..

sem ni kurang semangat. nilah penangannye kalu cuti lama sangat. dah x sabar nak cari kije, nak cari duit n nak pakai keta. keta viva je pon nak beli nanti.. hikhik

kije 2 bulan hari tu agak menyeronokkan walaupun menyeksakan.. duit dapat setiap bulan. heaven.. gaji ritu dapat jugaklah beli hp samsung ni.. sape yg nak belikan. bab gadget2 ni, beli sendili ma.. kalau wang manyak, mesti saya beli manyak juga..

ok, to all ma frens yg study tu, study leklok., jangan jadi macam saye. hihi

p/s; mau kemas umah.. rase macam malas nak gi kelas petang ni. huhu
Published with Blogger-droid v1.7.4

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~