happy new year.. happy new me!!

salam petang. sekarang pukul 5:26 pm. saye berada di terminal bas larkin. kebanyakan orang esok akan bercuti dan saye sdg tunggu bas ke mersing pukul 7 pm dan dijangke tibe kul 9 mlm if x jem.


saye hari ni memulakan perjalanan ke jb dgn keadaan kelam kabut xde tiket. pukul 8.30 pg saye sudah terpacak kat terminal bas shah alam sambil merewang cari bas nak ke jb. kalu boleh nak naik bas kul 9 pg la kan. agak2 dpt x? memang x la kan.


then saye akur untuk naik jugak bas starmart pukul 12 t.h tp bas jalan pukul 12.30. erggh.. pekiraannye nak sampai pukul 4 ptg kat larkin sebab nak amik bas tambang kul 4.30 ke kota tinggi then naik lagi bas tambang ke mersing pukul 5.30 petang.


tp bas starmart ni sampai kul 5 ptg. time tu memang dah gabra sebab kalau nak naik bas tambang memang x sempat sebab bas last ke mersing dari kota tinggi adalah pada pukul 5.30 petang pastu xde dah..


tapi hanya ada satu last bas ekspres dari larkin direct ke mersing iaitu pada pukul 7 malam. kalau terlepas beli tiket bas ni, memang tidor kat larkinlah jawabnye sampai pagi esok. bas ni name dia causeway link..


tibe jw bas starmart ni kat larkin pada pukul 5 ptg, saye terus bergegas ke kaunter causeway link.. haaaa nasiblah ade. syukur kat tuhan masih ade tiket. hehe lega..


so saye sekarang tengah lepak kat mcd makan chicken prospetity burger sambil berblog n dok pikir ape ye azam baru saye. anda plak?


Published with Blogger-droid v2.0.1

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~