Wednesday, March 14, 2012

Im a Snake. Wanna Change Skin ~


salam pagi.

hmm,, blog biru ni dah lama dah biru macam ni.. rase macam nak tukar skin dia. tapi akan mengambil masa yang agak lama (mau seminggu hingga berbulan) sebab nak tukar html dia punyerlah payah. so kenapa nak tukar skin?

1. semangat baru
2. saya yang baru
3. dah x de keje
4. lepas ni mungkin x de mase dah nak tukar..
5. booriiinngg..

so, lepas wat blog skin baru.. nak wat ape ye?

nak blaja kod pacak untuk gitar .. hehe

p/s: saya menganggur.. tanam anggur pon x menjadi.. pfftt.. gambar atas tu.. maru the cat.. most popular cat on earth. tengah nak wat kunyet jadi popular lak pasni..


0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...