Im a Snake. Wanna Change Skin ~


salam pagi.

hmm,, blog biru ni dah lama dah biru macam ni.. rase macam nak tukar skin dia. tapi akan mengambil masa yang agak lama (mau seminggu hingga berbulan) sebab nak tukar html dia punyerlah payah. so kenapa nak tukar skin?

1. semangat baru
2. saya yang baru
3. dah x de keje
4. lepas ni mungkin x de mase dah nak tukar..
5. booriiinngg..

so, lepas wat blog skin baru.. nak wat ape ye?

nak blaja kod pacak untuk gitar .. hehe

p/s: saya menganggur.. tanam anggur pon x menjadi.. pfftt.. gambar atas tu.. maru the cat.. most popular cat on earth. tengah nak wat kunyet jadi popular lak pasni..


Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~