Konvo Sudah~~

salam pagi..


bersama rakan, amirah amigoes dan ahmad shazeer

sebenarnya banyak mis nak post kan. tapi yang ini memang dah lama mis nak post, tapi x terpost2. so, nak tengok beberapa post yang lebih kurang sama macam post ni, boleh lag klik ke blog rakan saya ni:


ok, mis nak mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada:

1. Allah S.W.T , kerana dengan limpah kurnianya dapatlah saya menghabiskan MBA saya pada usia yang muda (muda ke? perasan!)

2. My mom, sebab sanggup berkorban untuk apa sahaja.

3. My adik beradik, banyak memberikan sokongan sama ada kata - kata mahupun material.

4. My classmates, lecturers, admin jugak. tanpa anda, saya tidak akan habis buat MBA.

5. Rakan - rakan persekolahan yang dahulu, bloggers dan masyarakat yang mungkin tidak sedar akan sokongan anda kepada saya.

dapat jugaklah masuk paper kan.. haha. credit to my friend, chibi.

p/s: MBA ni saya memang tidak rancang untuk sambung selepas habis degree. rezeki datang, saya pungut dan buat sehabis baik. :) siapa sangka saya akan lulus temuduga dan permohonan MBA kerana ketiadaan pengalaman yang cukup untuk sambung kan.? insyaallah kerjaya sebagai pensyarah itu akan saya kejar kerana itulah yang saya harapkan sebelum menyambung pengajian. 

Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Slab Slai 2015 / 2016