Thursday, June 7, 2012

Syukur Alhamdulillah~

salam pagi :)

hari ni mis nak share sikit pasal perasaan berterima kasih kepada pengunjung2 blog saya. alhamdulillah kebanyakan yang masuk kerana mahu mecari info tentang mba uitm. cuma hari ni mis bukak google sebab nak cari info tentang yuran postgraduate, so saya bolehlah share dengan semua. tapi blog saya on top of the list. saya tengok stats saya pon, pageviews pon banyak kat mba uitm. 



pageviews posts.

mis masih x faham kenapa post bunga kuku still tinggi berbanding yang lain. agaknya ramai kot cari info pasal tu. lepas bunga kuku tu, semua post tentang mba uitm. :)



carian google

dalam carian google juga, apabila di tekan keyword "mba uitm". alhamdulillah berada di atas. 

alhamdulillah niat mis nak tolong orang yang nak sambung belajar tercapai. bukan nak berlagak pandai, sebab saya tahu ramai orang lebih pandai dari saya. nak kumpol duit memang jauh sekali. saje2 letak advertlets tu sebab iklan tu comel dan menari nari kat blog saya. macam hiasan lah.. haha niat tu hanya nak tolong je. :)

p/s: thanks kat korang, blog mis lebih berguna untuk masyarakat. :)

0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...