Wednesday, October 17, 2012

Thanks Nuffnang!

salam pagi..

mis sebenarnya baru nak berjinak jinak dengan nuffnang ni.. hihi nak tau jugak macam mana benda ni jadi kan.. so bila dah cuba, oklah jugak.. 

adalah beberapa sen masuk dalam account nuffnang ni.. so mis nak berterima kasih kepada nuffnang sebab adakan website macam ni dan nak terima kasih kepada MYSTAR dan MAXIS sebab campaign2 mereka. 

nak tau tips? tipsnya:

selalulah buat survey kat manage blog dan kat profile setting.
dan traffik di blog anda kenalah selalu konsisten. :)

p/s: bukan nak wat duit sangat pon, hanya suka tengok iklan dia tu menari - nari. :D


0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...