Thanks Nuffnang!

salam pagi..

mis sebenarnya baru nak berjinak jinak dengan nuffnang ni.. hihi nak tau jugak macam mana benda ni jadi kan.. so bila dah cuba, oklah jugak.. 

adalah beberapa sen masuk dalam account nuffnang ni.. so mis nak berterima kasih kepada nuffnang sebab adakan website macam ni dan nak terima kasih kepada MYSTAR dan MAXIS sebab campaign2 mereka. 

nak tau tips? tipsnya:

selalulah buat survey kat manage blog dan kat profile setting.
dan traffik di blog anda kenalah selalu konsisten. :)

p/s: bukan nak wat duit sangat pon, hanya suka tengok iklan dia tu menari - nari. :D


Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~