Cara Untuk Menghilangkan Banyak Kahak

by - November 29, 2012

salam pagi ..

hari isnin lepas mis MC. x pergi kerja. sigh~ sebab sakit kepala dan dada sesak sebab banyak kahak. doktor pon cakap mis dah nak kena asma. hmm.. ujian ni kena ambil iktibar (lain kali jaga kesihatan elok2).

ok, lepas solat maghrib, mis tergerak hati nak bukak satu buku yang saya beli dulu. menggunakan ayat Quran untuk menghilang kahak ni.

terlalu banyak kahak ni akan menimbulkan bermacam macam penyakit, terutama sakit kepala (yang macam mis alami) dan lain lain. ayat yang akan digunakan bagi penyakit ini senang je:

ayat Kursi.


ok caranya:

  1. Ambil 7 cubit garam putih.
  2. Bacakan dari setiap cubit garam itu 7 kali ayat Kursi. Jadi jumlah keseluruhan bacaan itu adalah 49 kali.
  3. Setelah habis membaca, maka kulumlah garam yang telah dibaca dengan ayat Kursi itu setiap hari satu cubit sehingga genap 7 hari.

In Shaa Allah apabila telah genap 7 hari, semua kahak akan hilang dan sembuhlah dari penyakit - penyakit yang berkaitan. 

p/s: tips lain yang anda boleh amalkan, ketahui sebab anda kena asma, kalau macam mis, x boleh kena sejuk dan habuk, so jauhilah sebab2 tu. anda juga boleh amalkan setiap malam sebelum tidur minum susu kambing selama 6 bulan. In Shaa Allah asma akan hilang. :)

You May Also Like

9 comments