Thanks SAYS!

salam pagi!

mis nak berterima kasih di atas penerimaan SAYS.my untuk saya bekerja di syarikat mereka walaupun hanya 5 hari! huhu.. 

kerja di syarikat mereka memang sangat best! orang2 kat situ memang happening! Thanks jugak kepada Qila yang menerima saya menerusi blog ni. sangat2 terhutang budi dengan kebaikan mereka yang berada di SAYS. :)




kalau korang nak tengok apa tu SAYS : TEKAN SINI

p/s: saya dah mula rindu suasana kat sana.


Comments

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik

Slab Slai 2015 / 2016