Sunday, February 23, 2014

Biasiswa SLAB / SLAI 2014

salam petang..
 
sejak mis letak post berkaitan dengan IIUM Slab / Slai Fellowship Interview 2012 / 2013 ni, ada beberapa pembaca emel saya dan bertanya berkaitan dengan biasiswa slab slai untuk tahun 2014. masa tahun lepas, memang banyak biasiswa slab slai ni bukak. di antaranya UIA, UMP, UNIMAP, UM dan lain lain. tapi tahun ni agak merosot sedikit bilangan nya.
 
untuk tahun ni, mis tengok ade jugaklah 1, 2 slab slai yang ada:
 
1. UNIMAP (Universiti Malaysia Perlis)
 
link: tawaran
 
yang UM ni mis x pasti bukak lagi ke x. better korang kol admin dorang dulu sebelum apply:
 
link : tawaran
 
ok, untuk UIA, mis tengok baru baru ni dah xde slab / slai. tapi korang boleh sentiasa jenguk. manalah tau bukak lagi kan.
 
link: iium web career

p/s: sentiasa update perkembangan biasiswa dari satu website IPTA ke website yang lain. Insyaallah ada peluang, apply k. bagi sesiapa yg ada berita tambahan tentang biasiswa, bolehla komen kat sini. Good luck!
 

0 COMMENTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...