join first giveaway from aten!

salam malam..

hihi arini sebelum tdo mis twit nak join 1 kontest dari aten. nape ye agaknye mis twit tertarik sangat nak masuk giveaway nih? sebab ownernye name same ngan saya, fatin, hihi..

ok, ni banner dia:


giveaway aten ni akan berakhir 26/12/2010. so u all boleh lah join lagi.. lucky draw is the way to find the winner for this giveaway.

ni link blog dia : KLIK SINI

p/s: harap no. 6 tu lucky number. hihi

Comments

dear thanx join my 1st GA.. nanti check nama u k.. thanx again buat entry GA ni.. actually takyah buat pun xpe.. gdluck k~
mis twit said…
hiih saje je wat entry.. s appreciation..
nora said…
amboi..dh bemesra2 nampak 2 org kat atas tu, nk join bolehhh
mis twit said…
buleh nora.. tarak hal..haha

Popular posts from this blog

MBA UiTM. Mahu Join?

Gong Xi Fa Cai to my best fwen!~

MyBrain 15 MyMaster : Surat Tawaran, Yuran, Pembayaran Balik