Get me outta here!

Wednesday, January 26, 2011

misi berkenalan dengan blogger gegar blog..

salam pagi hari...

mis baru je recover demam.. memang agak tensen lah bile nak update blog tu, demam plak.. badan lenguh + esemen yang berlambak..

so saye ade misi baru yang nak wat, saye nak blogwalking blogger2 yang join gegar blog tu kan.. ritu nak join soklan pertama , ben plak nak postkan list2 blog tu tengahhari.. memang x boleh lah coz kelas time tu..

so. mud nak blogwalking dah datang balik, salam perkenalan! :)

p/s: bilelah berukband ni nak laju.. isk isk

0 comments: