oh~ Saye Teringin Beli Ini~

by - March 06, 2011

salam pagi 7 march. :) rini mis nak review things yang teringin saye nak beli dari dulu/ kini hinggalah saat ini.. heheh

headphone sony yang comel ni memang saye teringin nak beli sejak dari form 5. harge dia x lah mahal sangat. dalam RM 100 ++. wuuu... memang sound dia boom boom da vast la kan...

ni bukan gadget ye.. hihi dia adalah seekor anak kucing parsi yang cumel. harge seekor ni memang mahal. mau dalam RM 500 - 800 ++. huuuu teringin nak beli seekor..
okeh, ni gadget keluaran terbaru. harga dalam RM 1500 ++. ape yang menarik hati adalah music composing! emang menarik!

okeh, ni adalah gitar akustik plus plug in. saye memang dah ade gitar. cume ade function plug in membestkan keadaan. :) harge dia dalam RM 500 - 1000++. memang amat diidami..

acer aspire one. nak beli sebab mudah nak bawak. ringan. saje nak tambah koleksi lappy. :) harge RM 1200 ++.

hooo ni kalau dapat beli ni.. bersyukur giler2.. Blackberry Torch. memang lawa. harge RM 2000++. fuuhh bile nak dapat ntah..

p/s: x dapat beli, berangan pon jadilah.. huuuu

You May Also Like

4 comments