At Last ~ Finished MBA. What's Next??

by - January 27, 2012

me n seri.. last holiday.

salam petang..

harini bertarikh 26/1/2012, bulan Januari sudah mahu meninggalkan diri kita. hmm sekarang saye ade dengan mommy saye, sambil mencari website universiti2 untuk apply kerja lecturer. harap2 dapatlah... aminn

habis je sem, hati saye ni agak sebak sebab x pernah saye ade member2 kelas yang best kot.. haha tapi nak buat macam mane, setiap pertemuan itu pasti ada perpisahan..

habis je sem, saye pon join lah holiday kat port dickson bersama2 12 orang rakan yang lain.. nak tengok lebih lanjut.. tekan sini.

ok, balik je rumah dok pikir masalah famili sket, plus batok2 dan heartbroken sket.. nape? Biarlah Rahsiaaa... ala2 siti nurhalija gituw..

next post, VIVA. pelajar akhir MBA akan ada presentation akhir iaitu presentation research yang diadili oleh 2 orang examiner dan seroang advisor.

p/s: bukan senang nak jadi senang n bukan senang nak dapat MBA nih...


You May Also Like

2 comments